Lägg dem i en gryta och täck med vatten. Fördela det grönsaker och aprikoser på ett fat. De allra största kan du skala av ett lager på så blir de inte så sega
400 g svarta bönor på burk. 1 dl solrosfrön 2 dl kokt råris 400 g svarta bönor på burk 150 g morot 1 gul lök, stor 50 g riven ost 1 msk japansk soja 1 msk dijonsenap 1 dl rismjöl 0,5 msk kinesisk soja rapsolja till stekning salt peppar
Med lite tomater som smak och färgförhöjare till, så är hela middagen klar i bara en gryta. Då passar det fint att göra en god gryta att värma sig med, efter skogsturen
Pensla pastakanten med lite vatten och lägg på en till platta som lock. Smält smöret långsamt på låg värme tillsammans med salvian tills det blivit brynt, inte bränt
Krabbrommen är torkadoch mortlad till ett pulver för att garnera med. Vill man inte göra de genomskinliga plattorna ersätter man dem med vanliga och kokar en gräddig sås på hela mängden fond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.