Detta var fredagens efterrätt och jag lovade att återkomma med receptet. Vispa äggulorna pösigt tillsammans med socker i en skålTillsätt mascarponen lite i taget och rör om till en slät smet
Blanda runt och riv över så mycket vitchoklad du vill ha på. Plommon, aprikoser och nektarinerVit chokladSocker (1-2 dl,eller efter smak)Vaniljsocker (1-2 tsk)Skiva frukten,lägg ner den i en ugnsäker form och strö över socker och vaniljsocker
Skär banan, kiwi och ananas i mindre bitar. Skölj och skiva jordgubbarna. Gratinera i mitten av ugnen med ugnsluckan öppen till chokladen smälter och får en gyllene färg
Patrik och Anna gifter sig. Mascarponekräm. Ska strax iväg och fixa frillan. Mascarponekräm. Svärmor och svärfar bjöd på surströmming och den här godbiten
God kall sås att servera till grillade kötträtter eller till kräftor. 100 g urkärnade svarta oliver, hackas 100 g soltorkade tomater, hackas ½ kruka basilika, hackas 1 burk mascarpone, det är en färskost som mest används till desserter 1 citron, rivet
Mörk chokladbotten med vit choklad, lime ochmascarponekräm toppad med tryfflar och hallon. Ibland får jag ett sådant omåttligt begär efter choklad, ni vet något riktigt mastigt och sött bakverk fullt med ljuvlig choklad
Kärna även ur körsbären om du har det i din gino. Hoppas att ni alla har haft en fin midsommarhelg och att den varit fylld av allehanda trevligheter och god mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.