Dags att göra en enkel och godefterrätt. Underbart godefterrätt. God fortsättning på det nya året. Värdfamiljen S+J står för förrätt, familjen M+M står för huvudrätt och jag och Mattias står för efterrätt och dryck till huvudrätt
Men den är löjligt enkel, så det är nästan pinsamt att berätta… men här har ni den. Jag brukar ta fram en skål med oliver och kanske denna goda fetaostdip
Efterrätter. Goda hemmagjorda crème brule till efterrätt. När man är ute och äter på restaurang så brukar det alltid finnas creme brule till dessert och det kan antingen vara jättegott eller mindre gott beroende på om det är gjort på riktigt eller inte
Och om ni inte har kommit på någon efterrätt än kan jag verkligen rekommendera denna supergoda polkamousse på oreobotten, så enkelt att förbereda också
Idag blir det ett kvickt och enkelt tips, men för den sakens skull absolut inte sämre på något vis. Det är en så himlarns smarrig kall sås som vi serverar er idag, en sås som ni säkert kan ha på många mattallrikar och som inte kräver några konstiga ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.