I en klassisk gino brukar man ha jordgubbar, kiwi och banan. 1 banan 300 - 500 g jordgubbar 4 kiwifrukter 100 g vit choklad. Gratinera i 10 - 15 min. 300 - 500 g jordgubbar
Dags för Gino igen. Varför gör man inte gino oftare. 2-3 kiwi. 2) In i ugnen i ca 15-20 minuter. 2-3 kiwi 1 banan 2 nektariner 200 g vit choklad (går bra med blockchoklad). 2) In i ugnen i ca 15-20 minuter Servera med vaniljglass eller vaniljvisp
Mat och lite annat | Mat, lite inredning och annat
Den här fruktsalladen kan jag verkligen rekommendera till efterrätt. Ljummen fruktsallad. 4-6 portioner. Värm fruktsalladen i ugn i 175 grader i 10-12 minuter. Smulpaj på frukt och bär 4-6 portioner
Gino är ett sådant exempel. Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Strö över chokladen och gratinera mitt i ugnen 12-15 min. 1-2 msk färsk mynta. Blanda ihop alla ingredienser till mascarponekrämen och ställ in i kylskåpet
Jag hittade denna fruktsallad bland recepten jag ännu inte publicerat. Så det var ett bra tag sedan vi åt denna men det perfekta med fruktsallad är att man kan anpassa frukter och bär efter säsong och smak
Chokladsås- recept HÄR. Variera din fruktsallad efter säsong. Om du ska servera fruktsalladen vid senare tillfälle kan du vänta med att hacka bananerna eftersom de mörknar snabbt
Gino är ett sådant exempel. Det finns en anledning till att klassiker blir just en klassiker - när något är så bra från början att man inte behöver göra om receptet - det håller år efter år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.