Woka dessa med lök, grönsaker och currypasta, häll på kokosmjölk. röd currypasta, färdig på burk. Hetta upp stekhällen, snitta korvskinnet och nyp små tussar av köttet
Häll över såsen, oljan och kryddorna och gosa runt med köttet. Redan vid niotiden på morgonen åkte grisen in i ugnen och där fick den stå i nästan nio timmar
Bara att blanda såsen och lägga den tillsammans med en köttbit i en gjutjärnsgryta, sätta in den i ugnen på morgonkvisten på låg värme och sen göra vad man vill resten av dagen för att sedan komma hem på eftermiddagen och plocka ut grytan
Bryn krossad vitlök i oljanLägg i den gula hackade löken och kycklingen och rör omLägg i det kokta riset och stek under omrörning Lägg i fisksåsen och vitpeppar och rör omPutta allt åt sidan och lägg i äggenRör om tills äggen börjar bli klara och blanda alltLägg upp på en tallrik och strö över korianderServera med lime och gurka Bättre än nässpray
Till detta serverade jag, cole slaw, guacamole, majs, gräddfil, picklad rödlök och gräddfil. Bädda in köttet i kryddorna och lägg den i en gryta med lock
Näst på tur står nog vildsvinsburgare, och de ska så klart grillas. Alla recept med fläskkött kan i princip användas, men det är ändå kul att leta efter recept anpassade till just den "lilla" vilda grisen
Jag la ut på instagram att vi wokat i lördags. gör samma med kycklingen med i en annan påse. sås gjord på creme fracihe, sweet chilisås, salt och peppar
Denna gång valde vi att servera pulled porkmed hembakade pitaliknande bröd. Bättre sent än aldrig, kan man å andra sidan säga, med tanke på hur gott det blev
Jag vill sitta ute en ljummen sommarkväll, lyssna på musik och blanda tunga samtal med lätta. Just den här gången gick jag verkligen loss ordentligt med kameran, vilket resulterade i många bra bilder som fångar just glädjen i att laga mat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.