Smaksätt med salt, nymalen svartpeppar och lite färsk rosmarin. Tack och lov för det - för då kunde jag se om just det här avsnittet några gånger och försöka skriva ner vad han egentligen gjorde med de där potatisarna
Lägg rosmarinbladen i en sil och skölj dem med hett vatten. Pensla den med olivolja och tryffelolja. Gnugga bladen med fingrarna i olivoljan för att frigöra så mycket smak som möjligt
Fördela ost, oliver, halvor av tomater samt någon kvist timjan i varje pajform. Innan jag går och lägger mig tänkte jag tipsa er om fantastiskt goda och söta minipajer medgetost, oliver och timjan
Häll ut degen i långpannan och tryck ut den med mjölade händer. Gör många hål med fingrarna i brödet. Tryck ner oliver, rödlöksklyftor och soltorkad tomat
Detta bröd har jag smaksatt med ajvar relish, oliver ochrosmarin för att ge det lite extra smak. De långa jästiderna bidrar också med massor av smak och fin konsistens
VIT PIZZA MEDGETOST PÄRON OCHROSMARIN. Det här passar fint att börja med före fredagsmiddagen och det går så snabbt i ugnen att du lika gärna kan stå kvar och vänta med ett glas kall sauvignon blanc
Anna serverar focaccian tillsammans med tillbehör som smör, fetaost, oliver, påläggsmat (typ prosciutto, salami, breasola), körsbärstomater, röd paprika och då fungerar det som en lätt lunch eller kraftig fika
Du kan använda vilket sorts pajskal du vill till pajen, men mitt blev förstås glutenfritt och den här gången med en blandning av bovetemjöl och rårismjöl
Ingredienser 200 g Risoni 3 tsk Olivolja 4 st kycklingbröst 1 nypa Salt 1 nypa peppar 1 st gul lök (i skivor) 2 st vitlöksklyftor (hackade) 1 nypa chiliflagor 1 msk finhackad färsk rosmarin 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.