Riv salladsbladen lite och blanda medpaprikan, jordgubbar och dressingen. Magdas pappa gjorde den tillsammansmed barnen som en Mors Dags överraskningtillmig
Svenska solmogna jordgubbar är ju allra godast och de kan man ju äta med mjölk och socker eller en klickvispad grädde men de som finns att köpa ibutik nu gör sig bäst med någonslags smaksättning
Dela jordgubbar och lägg i sockerlagen och låt dra några timmarKardemummaströssel. Den här desserten är verkligen en av de godaste jag har ätitnågonsin
Så igår blev det en smak av sommar – jordgubbarmed kokosgrädde. Inte så miljösmartmed tanke på att det hade åkt från Spanien men allt som sätter litepiff på vardagen är välkommet just nu
Varför inte då laga en god söndagsdessert på årets första jordgubbarmed en syrlig färskostkräm. Blanda citroncurden (Vill du inte göra din egna citroncurd går även den att köpa i en välsorterad livsmedelsbutik) med färskosten och visparihop dem till en slät kräm utan klumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.