1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Potatis. Skölj potatisen och skär i tunna skivor. Lägg potatisskivorna på en plåt och tillsätt olja och salt efter smak
Ugnsbakad butternutpumpa med persisk pesto, feta och granatäpplekärnor, 4 portioner. 1 stor butternutpumpa, delad i fyra stora klyftor (ta bort fröna). Relaterat 1 stor butternutpumpa
Värm ugnen till 200°. Dela pumpan på längden och gröp ur kärn-huset. Lägg pumpan i en ugnsfast form. Blanda blåmögelost och ricotta och fördela osten i urgröpningen efter kärnorna
1 st Butternutpumpa. 1. Värm ugnen till 200 °C (varmluft 180 °C). Kör pistaschmandel och ost till peston i en matberedare och häll på olivolja för att mjuka upp blandningen
Butternutpumpa är något jag har växt upp med i Sydafrika. Det är så otroligt gott, lite för sött och för många kolhydrater för att vara strikt LCHF, men helt ok under liberal
Getostgratinerade biffar med gräddstuvad purjolök. Anna var på middag hos oss igår och vi bestämde oss för att testa ett nytt recept som verkade supersmarrigt
Quinoa. Skala och skär rödbetorna i centimeterstora tärningar. Skölj quinoan i hett vatten. Koka quinoa och rödbetor i buljong tills quinoan är färdigkokt och rödbetorna mjuka, i cirka 15 minuter
Dela butternutpumpan i fyra klyftor och skrapa ur kärnorna. Butternutpumpan ska vara mjuk och baconet krispigt (ev kan du köra lite grill på slutet för att få till baconet, men vakta då noga så det inte blir för varmt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.