)Förrätten blev gratinerad getost och färska fikon på en frasig smördegsbotten. ) Men jag lever, jag lovar, det har bara varit så galet mycket, både på jobbet och hemma
Salta och peppra, lägg på en skiva getostpå varje svamp och ringla över lite olivolja. Den här vegetariska förrätten serverade vi sist vi bjöd på middag, och den kommer jag garanterat att göra fler gånger
Häll upp i vacker gratängsform och strö över persilja och getosten. Den innehåller en massa vegetariska recept som bygger på inspirerande fakta om hur balans mellan basiska och syrabildande livsmedel kan ge en hälsosammare livsstil
Varm getostpå salladsbädd med rotfruktschipsPortioner. Skär brödskivorna i bitar som osten läggs på. Lägg upp salladen på tallrik, lägg på den varma getosten och garnera med nötter och rotfruktschips
2 dl grekisk yoghurt1,5 dl getostsvartpeppar5 salladslökar, skurna i tunna skivormosa osten och blanda med yoghurt, blanda i lök och peppar och dekorera med lite extra salladslök och några varv med pepparkvarnen. 1,5 dl getost
Koka potatisen mjuk i saltat vatten med skal på. Gör så här Sätt ugnen på 175°. Lägg på plåt med bakplåtspapper och tillaga i mitten av ugnen ca 1,5 tim. Lägg bladen på plåten med selleri de sista 20 min och ringla över olivolja. Dela brysselkålen på mitten och stek i 2 msk smör ca 5 min. Smält resten av smöret i en stekpanna, häll på vasslen från gräddfilen och låt koka ihop ca 2 min. Skär rotsellerin i 4 klyftor, lägg på ett stort uppläggningsfat. 1 rotselleri, ca 1,3 kg. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 rotselleri, ca 1,3 kg 3 dl Arla® gräddfil ½ huvuden savoykål, ca 200 g 150 g delikatesspotatis 100 g Arla® Svenskt Smör 200 g brysselkål 1 tsk salt 1 krm svartpeppar Ostkräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.