Koka pastan och låt svalna. Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
Jag älskar att bara dela den i halvor, eller fjärdedelar, och sedan steka den i olja, för att avsluta med att glasera den i soja och toppa ytan med sesamfrön
Blandad sallad i bottenLite finstrimlad fänkåltunt skivat päronnågra körsbärstomaterngn form av lök+lätt kokadesockerärtormorot i bitar+rostade valnötterbit halloumi+Dressing för 2 pers
Några av er kanske undrar hur det går med husförsäljningen. I dag blir det faktiskt inget middagsrecept (fick middag hemma hos mormor) och inte heller ett allergivänligt recept
Servera genast på varma tallrikar tillsammans med en god sallad och ett gott rödvin. En riktigt god middag med en härligt krämig sås, välj närproducerat kött, dyrare visst, men så mycket godare
Låt svalna och förvara i en burk med lock. Fri från ägg, laktos och mjölkprotein. Välj glutenfria havregryn och byt ut rågflingor mot glutenfria havregryn eller annat glutenfritt flingalternativ
Blanda majonnäs och sriracha till en sås, smaka av med salt och peppar. Blanda riven vitlök, olivolja, persilja samt pressad citron och rivet skal i en skål och rör runt
Gör egen aioli, snabbt och enkelt med stavmixer eller elvisp. Smaksätt med något mer om du vill, tex hackad persilja, någon annan färsk ört eller chili
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.