Smaksättningen på dessa blev även här kakao, men jag rullade hälften i lingonpulver och den andra hälften i blåbärspulver, så dessa bollar fick även smak av det
Jag blötlägger även nötter och frön ett dygn innan jag gör granolan. Det för att få bort de skyddsämnen nötter och frön har nattligt för att skydda sig från att bli uppätna
Sommarfrukost i solsken, utan stress och med hela dagen framför sig…hur underbart är inte det. På morgonen när det vankas frukost är det bara att servera chiapuddingen i skålar och toppa med sina favoritfrukter/bär och kanske några mandlar eller nötter
Tricket är så enkelt och genialiskt att jag känner mig dum dom inte tänkte på det själv - man gör en fördjupning i den torra ingrediensen (oftast mjölet) med baksidan av måttet och sedan häller man sirapen, honungen eller vad det nu är för klibbigt rakt ner i gropen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.