Bestämmer mig för en vattenmelon gazpachomed serranoskinka och bruscetta att börja med. Stickyribs (som jag förkokar) med coleslaw och Texas Longhorns Nachochips i mitten
Hacka lök, vitlök, gurka, paprikor och kryddor grovt och lägg ner i kastrullen med fonden. Temat var “sommarmat” och deltagarna i swapen fick i uppdrag att välja ut sitt favorit-sommarmats-recpet och göra X antal snygga receptkort av det
Det är den ultimata sommarrätten ochdärmed även mitt bidrag till matfeed. Jo, det kan jag svara på, man längtar efter något som är iskallt, nyttigt och syrligt fräscht
Soppa på sommaren är kanske inte det första som slår en när man botaniserar i diskarna på matbutiken men en iskall Gazpachomed lite bett i är faktiskt riktigt gott, mättande och läskande på en och samma gång
Ingredienser Portioner. 4 300 g färska chorizokorvar 2 majskolvar 1 röd paprika 1 msk smör 1 riven vitlöksklyfta 1 krm chiliflakes 1 krm salt hackad persilja Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Har alltid älskat kokt majs med vitlökssmör, men denna smakcombo vinner även favoriten. Glöm nu den där vacumförpackade äckel majsen där på butikshyllan, köp färsk och koka själv
Skär vitlöken i hälften, lägg den i en ugnsform och pensla med olja. Majs och vitlökssoppaPortioner. Fräs lök och lagerblad tillsammans med smör i en kastrull
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.