Gartinerad fisk med sparris
Toves kök
Toves kök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 30 euro vi
  • 300 svenska kr
  • Gratinerad fisk med sparris
  • 3 normala eller 4 mindre portioner
  • 400 g vit fisk som t.ex. torsk, kolja eller hoki
  • 1 liten burk vit stångsparris, ca 250 g inklusive spadet
  • Spadet från sparrisen, ca 1 dl 3 dl mjölk eller gräddmjölk (hälften mjölk, hälften grädde)
  • 2 msk vetemjöl
  • salt och malen vitpeppar efter smak
  • ½ - 1 dl riven ost
  • matfett att smörja formen med
  •  
  • Gör så här
  • Värm ugnen till 225 C

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.