1 (15.5oz)
can S&W® Kidney Beans (drained, rinsed)
12 garlic
cloves, peeled and chopped
11 tablespoon
ground cumin
11/2 teaspoon
salt
12 tablespoons
fresh lime juice
11 tablespoon
water
11 teaspoon
olive oil
1 Ingredients1
(15.5oz) can S&W® Kidney Beans (drained, rinsed)2 garlic cloves, peeled and chopped1 tablespoon ground cumin1/2 teaspoon salt2 tablespoons fresh lime juice1 tablespoon water1 teaspoon olive oilIn food processor, combine all ingredients. Cover; process 30 seconds to 60 seconds or until desired texture. By Jasmine A, from Everett, WA
crispy garlic adzuki beans ( se instructions). It’s another Green Monday today and I want to share my new favorite snack, adzuki beanshummus with sweet potato chips
"Jag hade gjort bönröra på ekologiska kidneybönor för några dagar sedan i Sverige, och efter att ha haft ett minne att man kan ta vara på spadet från bönorna och göra vegan maränger av det, så hällde jag i det i en burk och satte in det i kylen
Jag hade gjort bönröra på ekologiska kidneybönor för några dagar sedan i Sverige, och efter att ha haft ett minne att man kan ta vara på spadet från bönorna och göra vegan maränger av det, så hällde jag i det i en burk och satte in det i kylen
Hummus är en nyttig kikärtsdippa som passar att ätas till det mesta och är enkel att göra. Detta recept ger dig den perfekta hummusen, sådär härligt krämig och riktigt god
Det finns hummus och så finns det perfekt hummus. När man lyckas få till hummusen sådär sammetslen och krämig, ja då har man sig en underbar dippa att njuta av
Jag älskar hummus. Hummus funkar ju att smaksätta på massor av olika sätt men jag gillar denna rätt klassiska variant med vitlök, sesamolja, citron och chili allra bäst
Hummus i förgrunden, baba ganoush längst bak till vänster och röd sås till höger. De flesta vet säkert redan vad hummus är, men för er som inte vet så är det en jättegod kikärtsröra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.