Pensla foccacianmed olivolja och strö över flingsalt och färsk rosmarin. Tryck ner lite körsbärstomater, kalamata och färskost jämt fördelat över foccacian
Jag brukar roa mig med att försöka laga vissa av mina Kinesiska favoriter då och då. Chiliolja av olika varianter är frekvent förekommande i det gigantiska Kinesiska köket
Foccacia i långpanna med tomat och basilika är ett av mina favoritbröd från Italien och när det vankas italiensk mat i hemma så brukar det få blir lite foccacia till förrätt
Jag brukar roa mig med att försöka laga vissa av mina Kinesiska favoriter då och då. Chiliolja av olika varianter är frekvent förekommande i det gigantiska Kinesiska köket
Men jag tittar med ena ögat och kollar instagram med det andra. Blev sugen på foccacia så jag svängde i hop ett bröd till plickplocket jag köpt till middagen
Nu när vi äntligen börjar få känna på lite sommarvärme och vi vill ha med maten på dagens utflykt till stranden och solen passar det ypperligt med en mer mättande foccacia
Toppa Foccacianmed lite tomatsås, pesto, oliver och soltorkade tomater, strö över smulad oregano. Jag tycker inte en äkta Foccacia ska bakas i en bakplåt och varje ruta se lika stor ut utan de
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.