Riv ingefäranmed skalet på och hacka chilin. Värm upp chilin och ingefäran i vattnet till 60°C grader under 20 minuter. (Över 60 grader börjar du förstöra de nyttiga ämnena vi vill ha. 220 gram Färsk ingefära
Om du tycker att lemonaden är för stark kan du späda den med lite mer vatten. Skala och riv ingefäran fint3. Tillsätt citronjuicen och ingefäran5. 5 citroner 2 cm ingefära 1 dl socker 8 dl vatten
Häll upp lemonaden i en karaff och toppa med rikligt med is. Rabarber och ingefärslemonad - om man gillar lite ingefära, så är denna dryck absolut värd att pröva
Det är inte ofta som jag springer på och dessutom testar sådana nyttiga recept. Det här brödet innehåller inte mjöl överhuvudtaget, däremot en massa nyttigheter som keso och massa fröer
Mixa dem med en stavmixer tills keson blir lite slät, då slipper du kesoklumpar i brödet. Låt degen stå och svälla medan du värmer ugnen, i 10 min. Värm ugnen till 200° och klä en plåt med bakplåtspapper. Forma 6 st platta bröd, pensla med ägg och strö på sesamfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.