Laxtataki och wasabipotatissallad med havslilja och tatsoi, inlagd. Kantarellpasta med pecorino. Grillad chuck roll med smörpenslad majskolv och ankfettpotatis
Så idag blev det ”Kyckling fylld medchilioch vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
½ urkärnad röd chilifrukt. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås medchilioch oregano. Detta är en väldigt enkel rätt att tillaga ochmed ingredienser som bidrar till en härlig kombination av smaker
½ urkärnad röd chilifrukt. - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Ta en stor stekpanna eller wok och värm med olja. Servera med jasminris. Häll på kycklingfonden och lägg i löken och häll på såserna och citronsaften med lite av cecten
Det är något speciellt med det söta, sura och salta som möts i många av thailändska rätter. Skär chilin på längden och ta ur kärnorna (eller behåll dem om du vill ha rätten riktigt het), finhacka chilinoch stek i lite olja
Jordnötssås är inte det nyttigaste man kan äta men om man gör såsen på kokosmjölk och äter med en massa sallad och lite bulgur behöver man kanske inte ha lika stor ångest
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.