Buffé med vinbladsdolma, bulgursallad (kisir), börek medpotatisfyllning, piroger med fetaostfyllning, annanaspaj, macaroons grön med smörkrämfyllning och en chokladmacaroons (se recept nedan), tårta och chokladsnittar (se recept nedan)
GÖR SÅ HÄR Potatismoset (som är varmt ) smaksätts med olivoljan ochsmöret. Dela upp moset i två bunkar och smaksätt den ena delen medden pressade vitlöken och den andra med den rivna pepparroten
Buffé med vinbladsdolma, bulgursallad (kisir), börek medpotatisfyllning, piroger med fetaostfyllning, annanaspaj, macaroons grön med smörkrämfyllning och en chokladmacaroons (se recept nedan), tårta och chokladsnittar (se recept nedan)
Rör ihop ägget med vattnet och pensla plattornas kanter. Lägg snittarna på bakpappersklädd plåt, pensla med överbliven äggblandning och strö på sesamfrön
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.