Göteborgs-Posten publicerade en rad recept på rabarber i helgen och jag fastnade för det här. Den här smakkombinationen hade jag aldrig kommit på själv, men oj vad gott det var
För en månad sedan läste jag en artikel i Göteborgs-Posten om hur vi skulle klara årets fattigaste dag - 24 januari - dagen före årets första lön (ja, tydligen ska man få lön den 25
Skölj och strimla purjolöken fint. Blanda 2 msk kapris med hälften av gräddfilen och crème fraichen, dill och ansjovisfiléerna och mixa till en slät sås
I Marie Branners reportage (Göteborgs-Posten 5/12/2006) säger Martin Ingvar, professor i neurofysiologi vid Karolinska institutet att ”allt är ett samband mellan arv och miljö”
HÄR kan ni läsa om vilka dagar min dotter spelar och var ni köper biljetterna, och idag har föreställningen recenserats i Göteborgs-Posten om någon vill/kan läsa recensionen
Jag blev intervjuad av Göteborgs-Posten som visst tyckte köttbullarna var goda och som gjorde min mycket svenska faster till kinesiska och bullarna till slottsbullar
Göteborgs-Posten är tyvärr ingen rolig läsning på nätet (och kanske inte i pappersformat heller för den delen) men det finns faktiskt en lite mer roligt i själva tidningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.