Gösfilé med två såser
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g skinn- och benfri gösfilé
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk citronpeppar
  • ½ dl vetemjöl till panering
  • 2 msk smör till stekning
  • 4 portioner kokt ris
  • 1 ½ dl riven ost
  • Citronklyftor
  •  
  • Röd sås
  • 2 ½ dl tomatjuice
  • ½ grönsaksbuljongstärning
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • ½ tsk salt
  • 1-3 stänk tabasco
  • 1 msk smör
  •  
  • Grön sås
  • 2 dl crème fraiche
  • ½ grönsaksbuljongtärning
  • ½ tsk salt
  • 1 dl hackad spenat
  • ½ dl sherry

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.