Gös på spett med musselbuljong och rotfruktsragu
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 msk olivolja
  • 2 klyfta(or) vitlöksklyftor, finhackade
  • 1 salt och peppar
  • 2 dl vitt vin, torrt
  • 1 st spansk peppar, finhackad
  • 16 st musslor, färska rensade
  • 30 gram bladpersilja med stjälk, (4 stycken)
  • 150 gram fänkål, en halv, finhackad
  • 2 st schalottenlök, finhackad
  • 2 klyfta(or) vitlöksklyftor, finhackade
  • 3 msk olivolja
  • 1 gourmet salt och peppar
  • 60 gram äpple, ett halvt
  • 1 salleri, morot, persiljerot, svartrot, jordärtskocka
  • 500 gram blandade rotfrukter, tex palsternacka,
  • 2 msk honung
  • 250 gram potatis av fast sort, 4 stycken
  • 1 gourmetsalt eller flingsalt samt svartpeppar
  • 600 gram gös

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.