Gös med rotselleriterrin och grönkålspesto
Jills Mat
Jills Mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • portioner
  • 6 st portionsbitar
  • 800 g rotselleri
  • 2 dl grädde
  • 2 st ägg
  • 100 g färskost
  • 4 dl riven ost
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 msk salvia
  • 1 tsk salt
  • nymalen svartpeppar
  • 100 g grönkål
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 0,5 dl mandel
  • 100 g västerbottenost
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 st citron rivet skal
  • 1 dl kallpressad rapsolja
  • 2 st rödlökar
  • 2 msk ättika
  • 2 msk valfri sötning
  • 1 dl vatten
  • 6 st portionsbitar
  • 800 g rotselleri
  • 2 dl grädde
  • 2 st ägg
  • 100 g färskost
  • 4 dl riven ost
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 msk salvia
  • 1 tsk salt
  • nymalen svartpeppar
  • 100 g grönkål
  • 0,5 dl solrosfrön
  • 0,5 dl mandel
  • 100 g västerbottenost
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 0,5 st citron rivet skal
  • 1 dl kallpressad rapsolja
  • 2 st rödlökar
  • 2 msk ättika
  • 2 msk valfri sötning
  • 1 dl vatten

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.