Gös med brynta kantareller, dillsyrade grönsaker och krämig kräftpotatis
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 bit gösfilé, à 150 g med skinnet kvar salt olivolja
  • Dillsyrade grönsaker1 dl ättiksprit 12 % 1 dl strösocker 2 dl vatten 1 krm dillfrö (valfritt) 1 dillstjälkar salt 100 g gulbeta (alt rödbeta eller annan god grönsak) 100 g morot
  • Krämig kräftpotatis350 g potatis 1,5 dl crème fraîche 150 g kräftstjärt, skalade 1-2 msk gräslök, finhackad salt
  • Brynta kantareller250 g kantareller, alt annan svamp olivolja smör salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.