Gör såhär. Riktigt god måste jag säg och till råga på allt, enkel. Solen har stekt på som bara den i helgenoch när sötsuget slog till i denna hälsosamma period slog vi istället till på nyttig kiwiglass
Perfekt att använda i en fräsch nyttigochgodråkostsallad. Svärmors råkostsallad passar till de flesta maträtter och håller upp till två veckor i kylskåp (men så länge räcker den sällan)
Lägg i hönsbuljongtärningarna ochphiladelphiaosten. Rör om tills osten smält. 1vatten. 1philadelphiaost, med örter och vitlök. 1svartpeppar, nymalen. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Skala potatisenoch skär den i skivor. Rör ner vitlök och häll upp i en smord ugnssäker form. 1muskotnöt, riven. 1prästost, riven, mager. 14 person(er) Ingredienser 750 g potatis, Asterix 4 dl mjölk 1 tsk salt 2 krm svartpeppar, nymald 1 krm muskotnöt, riven 2 vitlöksklyftor, finhackade 1 dl prästost, riven, mager1. Sätt ugnen på 225°. Koka den på svag värme i mjölk, salt, peppar och muskot ca 10 min. Grädda potatisgratängen mitt i ugnen ca 20 min, eller tills potatisen är mjuk
Gör först dressingengenom att mixa paprika, vitlök och persilja i en mixer eller i en matberedare. I morse var jag på nyhetsmorgon och inspirerade med grillsåser ochgoda GI sallader till sommarens alla grillpartyn – hoppas att ni kikade
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.