Gör så här. Mjukt morotsbröd med en knaprig ovansida och en sötma både från sirapen och morötterna. Pensla bullarna med vatten, strö pumpafrön eller andra frön och lite flingsalt utanpå
Små, goda brödbullar bakade med vetemjöl, olivolja och lagrad ost. Med ett täcke av gratinerad ost ovanpå får frallorna härlig färg, knaprig konsistens och ännu godare smak
Ingredienser Portioner. Ger 1 bröd 1 stort ljust runt bröd 150 g mjölkfritt margarin 3/4 dl olivolja 3 finrivna vitlöksklyftor 1 dl finhackad persilja 2 krm salt 2 krm svartpeppar Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Gör så här. Klä två plåtar med bakplåtspapper. Om du vill frysa in bröden ogräddade ska du göra så här. Fös försiktigt ihop den till en rektangel med hjälp av en degskrapa
Gör hål på ovansidan av bröden med hjälp av dina fingrar (tryck ner dem runt om i degen). Gör så här. Gårdagens fettisdag, med tillhörande semmelfrossande, gick oss faktiskt helt obemärkt förbi
• 200g Weetabix, går även bra med havregryn. Blir verkligen kanongoda bars med ett näringsvärde på 200kcal, 19g protein, 26g kolhydrater och 2g fett per bar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.