) Jag hade tagit fram en skinkstek och tinat och behövde helt enkelt laga till den snabbt och enkelt, inteför att äta samma dag utan för att fixa ett storkok för att fylla på med lite nya matlådor i frysen
Blanda sedan ner det i degvätskan. vetekross. 1vatten. 1jäst. 1olja. 1salt. 1vetemjöl. 1smör. 14 bröd Ingredienser 4 dl vetekross 16 dl vatten 50 g jäst 2 msk olja 1 msk salt 3 l vetemjöl Till formarna
Observera att beroende på ugn och storlek på tomatbitarna kan tiden variera – har de inte torkat tillräckligt är det bara att köra dem längre, ser ut att vara klara innan avbryter man bara tidigare
Det är intesvårt att göra korven själv. Var försiktigså att detinte går hål på fjälstret. Späck är allra bäst att mala om det bara tinat tillräckligt så att bitarna inte längre är sammanfrysta
Jag får uppdatera inlägget om några dagar, då vet jag om det funkar att göra storsats och ha i kylen eller om jag blev tvungen att slänga hälften för att detinte var gott dag tre
Gör iordning pavlovan en timma före servering så den hinner "sätta sig". Görså här. Vilken underbar eftermiddag det varit, solen kom fram och det blev nästan för varmt att vara på verandan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.