Tricket är så enkelt och genialiskt att jag känner mig dum dom inte tänkte på det själv - man gör en fördjupning i den torra ingrediensen (oftast mjölet) med baksidan av måttetoch sedan häller man sirapen, honungen eller vad det nu är för klibbigt rakt ner i gropen
Tag en sked och sleva upp små bollar på plåten (täck med bakplåtspapper först). Rör om och koka upp. Imorgon får ni se vad det bjöds på här men idag kommer ett tips på en enkel och mycket god efterrätt
Dessa cakepops kommernämligenstå till förfogande på dessert bordet i morgon, bland biskvier, prinsesstårta, färskostmoussetårta ochchoklad/lakritstårta
Inte så mycket mer att göra nu än att önska dig som läser en glad och trevlig midsommar. Nu är säkert midsommardesserten eller tårtan redan planerad och klar men denna cheesecake kan du göra hela sommaren, eller hela året faktiskt
Om du vill lyxa till det extra kan du göra egen gnocchi (recept på det kommer på bloggen i veckan). Inlägget Gnocchi alla sorrentina- Gratäng med gnocchi, tomatsås och ost dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Låt svalna. Det här receptet var också nedskrivet på en lapp hemma hos mor och far. Två riktigt bra rätter som är perfekta på buffébord och gärna tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.