Gåsbröst med hasselbackspotatis och rödlökssky
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Brösten och potatisen
  • 2 bröstfiléer av gås
  • stora (kan ersättas med anka om man så vill)
  • 3 äpplen
  • 4 potatis
  • stora (eller 8 medelstora)
  • Ströbröd
  • siktat
  • 100 g smör
  • Salt
  • Peppar
  •  
  • Skysåsen
  • 2 rödlökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 dl rött vin
  • 3 msk ljunghonung
  • 2 - 2½ msk fond (kalv eller höns)
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.