Chiliconcarne betyder Chilimed kött och tillagas olika i hela världen, min chili gör jag med tärnat nötkött som får koka långsamt och länge, på så sätt blir den mustigare och godare
Ner med paprikapulver, salt, svartpeppar, soja och valfri mängd av röd chili. Bryn färsen med smör i en gryta tills den fått fin färg, blanda ner löken och låt det steka tillsammans med färsen en stund
Servera med t ex guacamole, riven ost, hackad gurka, tomat, rödlök och nachos. I med hackad lök, tomatpuré, hackad tomat, riven vitlök, buljongtärning, chilipulver, paprikapulver, spiskummin, pizzakrydda och vatten
Viktväktarna. Han föredrar att äta sin chili endast mednachochipsoch det passar verkligen ihop. Det är lite sting i denna och tänk på att smakerna kommer fram mera dagen efter, så vill du ha den lite mildare minska på sambal oelek och börja med hälften av det receptet säger eller uteslut den helt
Skär paprikan i bitar, dela och hacka chilifrukterna. 12 chilifrukter, en röd och en grön. 12 dl turkisk yoghurt, 10 procentSkala och hacka lök och vitlök. 1Bryn lök och vitlök och lägg i grytan. 1Tillsätt paprika, chili, salt, peppar, paprikapulver, vatten, tomatpuré och soja. 1Tillsätt bönorna och låt koka i ytterligare 5 minuter. 1Strö över lite koriander eller persilja, och servera gärna med tortillachips och en klick turkisk yoghurt
Häll i tomatpuré, chilipulveroch vatten, låt det småputtra i några minuter. "Findela" baconetoch knaperstek det i en stekgryta - ta upp och låt rinna av på ett hushållspapper
Krydda med salt, peppar ochchilipulver. Servera med ris. Skala och hacka löken. chilipulver. Tillsätt löken i färsen efter ett par minuter och pressa i vitlöksklyftorna
4 2 gula lökar 350 g nötfärs 1 msk olja färsk eller torkad chili (efter smak) 1 tsk paprikapulver 1 krm svartpeppar 3/4 tsk salt 1 msk soja 1 burk hela tomater (à 400 g) 2 burkar vita bönor i tomatsås (à 440 g) Till servering salladskål hackad persilja sås på vinägrett Tillbehör jalapeñopeppar chips eller brytbröd Lägg till i inköpslistan
Servera med färskt bröd och en klick creme fraiche. Skär kötter i små bitar och bryn det i smör. Skölj av köttet och lägg det i en gryta, salta, peppra och häll i de övriga kryddorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.