Till sommarens grillkvällar då man vill ha det lilla extra tillbehöret. Den här har en sötstark, kryddig smak utan rökighet men med hetta från min favoritsås D’Elidas
En riktigt saftig och smarrig smörgåstårta gjorde jag tillmin gubbe när han fyllde år i helgen. Jag gör aldrig efter något recept när jag gör fyllning till smörgåstårta, men den här gången skrev jag ner allt jag hade i, mätte och greja så nu du kan göra lika god fyllning till din smörgåstårta
hushållen började installera elektriska ugnar och konservindustrin hade kommit på hur man kunde förpacka och förmedla tropisk frukt till de amerikanska hushållen
hushållen började installera elektriska ugnar och konservindustrin hade kommit på hur man kunde förpacka och förmedla tropisk frukt till de amerikanska hushållen
Vi har dock inte riktigt spikat vad vi ska äta än men det finns ett par alternativ som jag håller på och bearbetar i huvudet, var först inne på sushi men är osäker på om det går hem hos samtliga
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatter och placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
Här kommer receptet på den fantastiskt goda rotsellerikakan som jag gjorde som tillbehörtill en bit oxfilé med rödvinssås som vi serverade på min pappas födelsedagsmiddag hemma hos oss förra helgen
Efter mina två strikta månader började jag tänja mer på gränserna och har sedan dess fuskat då och då samt dessutom börjat äta en del mjölkprodukter igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.