Blanda färs med salt och peppar. Var noga med att försluta skarvarna så att osten inte sipprar ut. Rör ner ägg, rosmarin, citron, vitlök och havreblandningen
Jag fyllde mina tunnbröd med philadelphia, pepparrot, rökt lax, avokado och sallad. Blanda philadelphia ochpepparrot enligt eget tycke och smak, bred på tunnbröden
En fylld, benfri kotlettrad medrökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Är så enormt tacksam att jag är uppväxt med riktig husmanskost och mat lagad från grunden, kanske hade det inte funnits nån ”Kryddburken” om det inte vore för farmor, mamma, pappa, tant Greta och alla kulinariska middagar som vi ofta åt utomhus när jag var liten, och då menar jag inte snabbmat i korvkiosken eller Mc Donalds… (Mc Donalds fanns dessutom inte i Norrland när jag var liten
Blanda samman löken medpepparrotsostoch röd paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar. Fräs löken i smör i en stekpanna så att löken mjuknar och blir blank
Blev min variant av kyckling cordon bleu – nämligen fylld kycklingschnitzel medrökt kalkon och ost. Broccolin har jag skivat tunt, lagt på ugnsplåt, på med lite olivolja, salt och peppar
Blanda dem med färskost, pepparrotoch dill. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft. Skala äggen och ta bort lite av botten och toppen så att de kan stå och dela äggen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.