Nu finns Fibersirap som en ny produkt på svenska marknaden, vilket innebär att du kan tillverka egna barer, bakverk och annat som smakar sött och gott och som innehåller väldigt lite socker
Vill du ha fler tips på vad du kan göramed dina frukter ochbär kan du antingen använda sökfunktionen "Leta i bloggen" i listen till höger eller gå in under etiketten sylta och saft här i listen till vänster
Kakaohalten på chokladen kan du också reglera själv, det är själva sammansättningen av torkad frukt, bäroch frön som är det nyttigaoch jag lovar, man behöver ingen stor bit för att känna att behovet är mättat
Vi gör en rejäl sats och färgar med de karamellfärger som vi har hemma för tillfället. Lo älskar att hålla på med lera och några gånger har vi gjort egen lera efter ett recept som jag fick på öppna förskolan
Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt. Lägg i rabarbern i formen (sockra dem ev lite extra med muscovadosocker), fördela pajdegen jämnt med fingertopparna så att den täcker det mesta av rabarberns (Platta inte ut med händerna – det fördelar sig ändå)
Gör en råkostsallad och förvara i kylen. Råkostsallad är dessutom perfekt att göra stor sats av. Jag försöker äta så varierad kost som möjligt och ser till att jag får i mig alla byggstenar vi behöver som protein, fett och kolhydrater
Gör så här. Se till att bärenoch frukten täcks helt. Någon deciliter Bär eller Frukt. Det är färdigt när det bildas bubblor och det smakar lite surt och kolsyrat
Rödbetorna lyser i mörkaste rödlilarosa, och är inte bara vackra utan också väldigt nyttiga. Är du kanske sugen på att själv ha en mandolin som du lätt och behändigt kan skiva rödbetor och annat med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.