Så här skriver Bettan om bakgrunden till gruppen och deras arbete för att dela med sig av kunskapen om hälsovinsterna av att äta en kost med få kolhydrater men med hög andel fett
Det var inte helt utan beslutsångest jag valde ut vilket recept jag skulle dela med mig av här idag, men till slut valde jag ett enkelt och snabbt tillagat recept på ett tillbehör som jag tror faller de flesta i smaken
Gästrecept frånPaleobloggvärlden. Åsa är sjukgymnast, kostrådgivare, personlig tränare och numer också författare till den mycket intressanta boken Paleo – Naturlig mat & livsstil
Gå gärna med i klubben – det är gratis – genom att mejla din intresseanmälan till info@swedishpaleo. Du känner säkert till flera av våra andra medarbetare i nätverket och du hittar alla om du går in och tittar på vår sajt
Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Ägg-muffinsJag fixade smink och hår på Nathalie och jag har aldrig sett någon så glad som när vi sa åt henne att hon fick börja ladda lite med riskakor, nutella och sylt
Det var en av de första Paleobloggar jag gjorde bekantskap med för några år sen, när jag och Patriq var inblandade i arbetet med restaurang PriMaten i Uppsala
Det är inte så ofta numer som jag blir sugen på en smörgås, men när jag ska på utflykt eller som tillbehör till en soppa så kan det vara gott med nåt läckert att tugga på
Dock behöver ni inte vänta längre på det, eftersom jag kommer dela med mig av receptet här och nu. Har gjort Chocolate Chip Biscotti kakorna frånPaleo kokboken 'Gather' som Bill Staley och Hayley Mason har skrivit och producerat, deras hemsida/blogg finner ni här
Än så länge så har jag gjort deras Mandelkakor vars recept ni hittar här och nu har jag gjort deras Affogato with Dark Chocolate Gelato med en liten "Emma twist", receptet kommer ni att få utav mig nu
Bryn högreven i en stekgryta med smör tillsammans med löken, slå på vin och buljong. Koka ner skyn till simmig konsistens och smaka av med smör, salt, peppar och rödvin
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Ta bort kastrullen från värmen. Här har jag skapat något jag kallar Paleo Brownie. Tänk dock på vilken choklad du använder om du strikt vill hålla dig till paleo
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.