Blanda i pressad vitlök och pensla bullarna med smöret. Tillsätt olja, salt och det mesta av mjölet. Rulla bullar och lägg dem i formar, gärna i muffinsbleck
Servera sconsen rykande färska med exempelvis ost, smör, marmelad och vispad grädde. Blanda ner mjölken och rör ihop till en deg, men rör inte i onödan utan sluta när du kan kan forma till en deg
Rulla ihop och lägg med skarven ned på en plåt med bakplåtspapper. Skär några snitt med en vass kniv. Strö över hackade oliver, hackad mozzarella och basilika
Låt brödet svalna och lägg det gärna i en bakduk och ta med det på picnic. Droppa generöst den extra fina olivoljan över fyllningen och krydda med salt och peppar
Köttet är platt fyllningen påbörjad med skinka, mozzarella och (tyvärr) torkad basilika. Men om du skär med kniv igenom filén på längsen utifrån och in så kan det gå
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.