Vispa grädden, tillsätt leverpastej och bostongurka. Rör ihop allt till en röra. Börja med att koka äggen, strimla salladen, skär 10 st skivor skinka i små bitar
Blanda majonnäs och gräddfil till en röra och bred den över hela smörgåstårtan. Blanda skinka, gräddfil, majonnäs, persilja, salt och peppar till en röra
Lägg på brödskivor och bred på fyllningen. Fyllning 1. Fyllning 2. Kantskär brödskivorna. Lägg ut nio stycken bredvid varandra på ett fat, tre i bredd och tre på längden
Rör samman majonnäs med crème fraiche till garneringen och bred det över och runtom hela tårtan. Rör samman majonnäs med crème fraiche tillfyllning 1 och 3. Bred resten av majonnäsröran tillfyllning 1 och 3 över hela brödskivan och fördela ägg, lax och dill över. Fyllning 1 och 3. Fyllning 2
Fyllning ett. mosa leverpastejen med gaffel, tillsätt bostongurka och crème fraîche. Fyllning två. Blanda majonnäsen och crème fraichen och bred på över hela tårtan, spara det som blir över till dagen efter då brödet kan suga upp en del av majonnäs och crème fraicheblandningen
Det skulle vara något utan kött och något hon tycker om, det skulle räcka till många och i sista stund kom jag på att jag kanske skulle slänga ihop en smårgåstårta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.