Det här har viätit nu ikväll Färsk fralla fylld med vegetarisk bacon, massa ost, tomat och ett ägg. Gottigt Det går jättesnabbt och enkelt att fixatill, perfekt till kvällsmat Eller varför inte frukost
I det här receptet fyller Artusizucchini med den fina smeten från kalv- och kycklingtimbalen. Låt er inte luras av att det är få punkter i det … Läs mer →
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Igår kväll lagade jag gratineradzucchinitillmiddag. Sommaren tog plötsligt slut och nu står jag framför garderoben varje morgon och undrar vad jag ska ha på mig
Av halva zucchinin lagade fru M till en fantastiskt god middagi måndags ilite "man tager vad man haver"-stil, den fylldes och ugnsgratinerades och det blev som sagt hur gott som helst
Varför inte en fylld zucchini. Hejsan mitti Julhetsen. Gröp ur zucchinin och lägg dessa på en plåt. Själv håller jag mig cool och vägrar dras med ihysterin, hoppas det är desamma för er
Köpte zucchinii går och till gårdagens middag blev det zucchinigratäng. I dag har det varit en sån där "jag vill bara ta tillvara på dagen dag" och det har varit så härligt
Jag tror bestämt att zucchini är min nya favorit bland grönsaker. Variationsmöjligheterna plus att det är en matig grönsak med ordentligkonsistens och tuggmotstånd (=mättnad) gör den till ett måste imitt kök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.