Jag gjorde min tomatsås genom att använda en burk krossade tomater av hög kvalité (annars blir såsen bara vattnig) som jag kokar upp tillsammans med oregano, havssalt och lite svartpeppar
Saken är den att jag har så SJUUUUUUKT fullt upp med en massa olika spännande projekt just nu – men att majoriteten av dem handlar om vad som kommer att dyka upp på bloggen om ett tag, inte just nu
Forma smeten till biffar med hjälp av en sked. Servera biffarna med kokt matkorn och kokt broccoli. Stek biffarna i en stekpanna med smör, 3 minuter per sida
Men i söndags fick jag till en helt fantastiskt god rätt som jag bara måste dela med mig av. Forma till cirka åtta biffar med blöta händer och stek genast i olja i het panna, cirka två minuter på varje sida
Skölj tomaterna och halvera dem. Skala och pressa den rostade vitlöken i en bunke, knäck ägget och tillsätt äggula (spara äggvitan till burgarna), vinäger och senap
E. t. g. e. n. i. k. o. m. p. å. b. a. u. r. c. h. s. x. l. ä. ,. d. J. ö. v. j. f. A. I. (. 4. ). 1. -. 2. /. 3. S. y. 5. &. T. 0. K. H. M. V. R. L. 6. 7. N. d l. m m
tomater. Gjorde fylld fläskfilé, med en superenkel och god parmesankräm. Lite rostade grönsaker till, som blev färdiga i ugnen samtidigt som köttet, perfekt
Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater. Linda två skivor bacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.