köttfärslimpa med bacon ochsvamp. Jag blandade sedan i löken, ägget och färsen i ströbrödet, och blandade sedan i ORDENTLIGT med salt och peppar, chili- och paprika-pulver
Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt. Krustader1 dl vetemjöl 45 g smör, kylskåpskallt och skuret i tärningar 1-1,5 msk vatten, iskallt
Tortelloni medsvampoch rikligt med parmesan. Jag återkommer vid något annat tillfälle till recept på egna gnocchi, men dag blev det i stället tortelloni fylld med ricotta och spenat från kyldisken
Om du använder vanliga färdiga räkor, lägg i dem på slutet med chilin och persiljan istället. Perfekt vardagsmat för den som vill äta enkelt och nyttigt med rena smaker
Efter att ha rest i både Thailand och i medelahavsområdet har jag dock fått upp ögonen på bläckfisken som råvara, den är både enkel att tillaga och fortfarande relativt billig att inhandla
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindad kycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök ochsvamp
Då finns här en mycket intressant artikel om socker ochsötningsmedeloch dess effekter. Använder du nyskalade räkor så blanda dem bara med grönsaksröran utan att koka upp, så blir de inte sega
Ta kroppkakesmeten och rulla till en boll, gör en liten fick och fyll den medsvampblandningen. Platta till kroppkakorna något och stek dem på medelhögvärme tills de får fin färg på båda sidor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.