Idag damp ett bokfynd från nätet ner i brevlådan. En kokbok och reseskildring där Calle återbesöker favoritplatser, olivodlingar, vingårdar, bagerier och bjuder på de grekiska recept som han älskade
Medan det andra står i ugnen så laga tomatsåsen. Skär en ficka längs med kalkonbröstet. Tomatsås. Servera det skivade kalkonbröstet vackert upplagt tillsammans med klyftpotatis och tomatsås
Man kan självklart köpa en färdigtomatsås, tex passar Saltås pastasås med oliv/kapris bra till. Vi har haft ett liknande recept i kassen men efter att jag såg ett recept från Paolo Roberto som hette nåt med Kalvfärsfylld zucchini med pecorino kom jag på att jag skulle göra en egen variant
Hoppas att ni alla har haft en bra julhelg. För min del har det varit en mycket bra helg med massa god mat och julklappar ♥ dock kändes den lite för kort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.