Dela paprikorna på längden och skär bort kärnhus och skaft. Strimla soltorkade tomater, smula fetaosten och blanda allt tillsammans med hackade pumpafrön och crème fraiche
Hacka mozzarella och fördela över de fylldaauberginehalvorna. Stek köttfärsen i smör tills den blivit genomstekt och lägg sedan tillbaka lök- och champinjonhacket som stektes tidigare
Lägg över i en ugns-fast form. ris sallad Ugn. Paprikan som blir över sparas tilltopping. Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör
Skär av locket av de små paprikorna eller dela de större på längden, ta bort kärnhuset. Blanda färsen eller det tärnade köttet med ägg, lök och kryddor i en bunke
tilltomatsåsen behöver du. Jag älskar vegetarisk mat men kan tycka att den ibland är svår att få mättande men med quorn- eller sojaprodukter blir det lättare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.