1 citroner1.
Vispa färskost och crème fraiche med elvisp, det ska bli spritsbart. 2. Smaka av med dill och rivet skal från en citron. 3. Rulla ihop laxskivorna som en ros, lägg på ett fat och spritsa krämen i mitten. 4. Garnera med citronklyftor och dill.Tips Om du vill ha en matigare rätt kan du lägga en brödbit under varje laxros, t ex grovt rågbröd.
8 bufféportioner 250 g färsk smördeg 1 äggula 1 tsk vallmofrön 100 g lagrad hårdost (Svecia) 1 dl crème fraiche salt och peppar 150 g najadlax 1 ask smörgåskrasse Lägg till i inköpslistan
Fyllda champinjonhattar. Fyll blandningen i champinjonhattarna och garnera med cocktailtomat. Rulla ihop laxen och lägg rullarna kallt, gärna en stund i frysen, då blir de lättare att skära i munsbitar
Ta sedan upp med stekspade och lägg över uppochnervända mindre glas. Fyll korgarna med räksallad. Blanda ingredienserna till räksalladen och förvara kallt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.