Fyllda kalvrullader i gräddsås med Calvados
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 80 g gul lök
  • finhackad som bryns
  • 8 (à 20 - 25 g) äppelklyftor som bryns
  • 8 (à 80 g) skivor av kalvinnanlår
  • smör
  • 1/3 kalvfond
  • 2/3 vatten
  •  
  • Sås
  • 3 dl av köttskyn
  • 4 dl vispgrädde
  • 2 msk svartvinbärsgelé
  • 1 tsk soja
  • 4 - 5 msk majsenaredning för brun sås
  • 1 - 2 msk calvados .
  •  
  • Tillbehör
  • inlagd gurka
  • rårörda lingon
  • pressad potatis

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.