12 msk
gräddeSätt ugnen på 200 grader. Skala och hacka schalottenlöken. Finhacka stjälkarna från champinjonerna. Hetta upp en stekpanna och bryn lök och champinjoner. Skala och riv vitlöksklyftan på ett rivjärn. Tillsätt den och smaka av med salt och peppar. Tillsätt grädde och ströbröd och låt allt koka samman i 1-2 minuter. Fyll champinjonhattarna med blandningen och baka dem i ugn 6-8 minuter. Servera ljumma.
10 st Champinjoner1 msk philadelphiaost1/2 msk riven parmesanostSalt, peppar, gräslök1 Snoppa champinjonerna. 2 Blanda fyllningen och lägg den i champinjonerna. 3 Sätt ugnen på 180 C och stek champinjonerna tills de får färg. | 10 st Champinjoner
Gör såhärTa av stammen från champinjonerna och mixa dem tillsammans med de övriga ingredienserna. Fyll champinjonerna med smörblandningen och toppa med ost
Bryt av foten på champinjonerna. 12 st champinjoner. Blanda ricotta, parmesanost, hackade pinjenötter, basilika, salt och peppar och fördela i svamphattarna
Borsta och skiva champinjonerna. 490,2 kcal19,1 g protein20,9 g fett53,3 g kolhydraterFylld pasta med champinjoner och pestodressing, 2 port1 pkt färsk, fylld pasta (tog den med spenat och ost)1 tsk smör100 g champinjoner40 g purjolök1 tsk smör1 tsk rapsoljasalt, peppar1/2 dl riven ost1/2 dl turkisk yoghurt0,25 dl röd pesto arrabiata (gjord på soltorkade tomater, paprika och röd chili)1. Fylld pasta med champinjoner och pestodressing, 2 port
Det jag på senaste experimenterat med är fyllda svampar som man gratinerar i ugnen. 12 stora champinjoner. ägg, champinjoner, fylla, fylldachampinjoner, fyllda svampar, gbejna, lök, ost, svamp, timjan, västerbottenost 12 stora champinjoner
Vill ni ha något att snacksa på innan maten eller möjligtvis ett tillbehör till middagen kan jag meddela att de här übergoda, fylldachampinjonerna är riktigt fina
Den fylldachampinjonerna kan serveras som en förätt eller som en trevlig tilltugg till drinken om mindre champinjoner används eller som huvudrätt med potatis, vitlökssås eller tomatsallad
Det bästa med fylldachampinjoner är att man kan fylla dem med vad man vill. IngredienserFetaostSoltorkade tomaterStora champinjonerVitlökPhiladelphiaost med smak av tomat och basilikaGör såhär1. Ta bort stammen på champinjonerna och använd en tesked för att gröpa ur "hattarna" så mer fyllning får plats2
Smeta på den pressade vitlöken på köttfärsen och lägg sedan ut champinjoner och osten vågrätt. När du ska reda såsen så smälter du först smöret och tillsätter sedan vitlök (om du ska ha det) och champinjonerna
* skär champinjonerna i mindre bbitar och hacka löken. Denna röra blev till ca 4 halvor och 4-5 champinjoner. ca 4 champinjoner. 6-8 champinjoner. ca 4 champinjoner. 6-8 champinjoner
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.