Jag bakade min fetaost på grillen. Skiva löken i tunna strimlor, dela tomaterna i halvor. 6 portioner 3 st block fetaost (150 g styck) 400 g coktailtomater 1 rödlök Ca 1,5 dl kalamataoliver 0,5 dl olivolja 1 msk torkad oregano Garnering. 400 g coktailtomater
En fylld, benfri kotlettrad med rökt skinka, vitlök, persilja och soltorkade tomater. Finhacka persilja, soltorkade tomater och vitlök samt ett par matskedar av marinaden, antingen för hand eller i en mixer
Ännu godare blir det tillsammans med en massa massa vitlök och soltorkade tomater. Finhacka soltorkade tomater, enklast tycker jag att det är att klippa dom (först som strimlor, sen ner i en skål och klippa lite till)
Enkelt, snabbt och riktigt gott. Fylld lövbiff tar inte många minuter att laga. Ändå smakar det som om man stått länge i köket och fixat ihop världens middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.