Fyllda älgfärsbiffar med rotsaker och smörstekta kantareller
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Älgfärsbiffar1 gul lök, finhackad 1 klyfta vitlök, finhackad smör, till stekning 1 dl ströbröd 2 dl grädde salt svartpeppar 2 tsk viltfond 800 g älgfärs 2 ägg 280 g bacon, finhackad 2,5 dl västerbottensost, riven smör, till stekning
  • Rotsaker i ugn6 potatisar 5 morötter 2 palsternackor olivolja salta peppra rosmarin timjan 2 paprikor
  • Sås0,5 dl vatten 3 dl grädde 1 dl rött vin 50 g messmör 2 msk cognac 2 msk viltfond 1 msk soja salt peppar ev majsstärkelse
  • Smörstekta kantareller kantareller smör salt svartpeppar
  • Tillbehör rårörda lingon

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.