Dom här härliga fylldatortillabröden åt vi förra helgen. Värm tortillabrödenoch fyll medkycklingenoch bönsalladen och gärna lite vanlig isbergsallad också
Blanda innehållet i stekpannan medkycklingenoch lägg ner i den avtorkade lergrytan. Häll på vinetoch krydda med hackad färsk rosmarin, oregano, lagerblad, socker, salt, svartpeppar och ett par stänk från peperoncino/chiliburken
Först marinerar man kycklingen i marinad med öl eller vittvinochmed valfria färska kryddor. Fyll innerbehållaren med marinad och sätt fast kycklingen på spettet
Vi åt kycklingen tillsammans med pasta och en klick svartvinbärsgelé. Trötta och hungriga fick det bli en snabb kycklingrätt, som faktiskt blev väldigt god och tänkte därför att jag var tvungen att dela med mig av den
Kycklinglårfiléfylldmed mozzarella och basilika, omlindade med bacon. Hon vill så gärna vara medoch är så fantastisk, envis, intresserad och kunnig då det gäller allt med matlagning och bakning
Vik ihop kycklingenoch ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. För mer Medelhavssmak kan en kvist rosmarin eller några basilikablad gärna få smyga sig in
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.