Då kanske dessa godafylldapaprikor kan vara något. Tillsätt olja, avrunna ochsoltorkadetomater, vitlök, ströbröd, finhackad persilja, valnötterochpesto
Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, olivernaoch grillade paprikornasom du fyller medbasilikaochfårostcremén
Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pestooch två soltorkadetomater. Linda två skivorbacon runt varje filé, (ibland får man fästa dem med en tandpetare)
En fylld, benfri kotlettradmed rökt skinka, vitlök, persilja ochsoltorkadetomater. Finhacka persilja, soltorkadetomateroch vitlök samt ett par matskedar av marinaden, antingen för hand eller i en mixer
Blanda samman allt med "urgröpet". Skär av ett lock på tomaternaoch gröp ur dem. Sila bort överflödig fruktsaft ur "urgröpet" och hacka det som blir kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.