Smakaav såsen med salt och peppar, tillsätt därefter franska örter och red av såsen med maizena. Som fyllning använda jag mig av mozzarellaost blandat med diverse godsaker från kyldisken med färdigmarinerad delikatesser som man hittar i de flesta mataffärer
Det nedersta fyllde jag med blåbärsmoussen och det andra lagret med grädden. Sen täckte jag tårtan medChampagnegrädden och sen plastade jag in fatet med tårtan och ställde in i kylen för att stå och dra sig i ett dygn ungefär
En perfekt förrätt som både går snabbt att göra och i princip är omäjlig att misslyckas med. Givetvis kan den som vill anvönda sig avsmaksatt cream cheese, men personligen gollar jag inte sådan
Krydda medhavssalt och svartpeppar,. Idag tänkte jag tipsa om det här goda älgreceptet, som passar perfekt på en buffé eller som ensamrätt ihop med neutrala tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.