Blanda samman löken medpepparrotsost och röd paprika i en skål. Smaka av med salt och peppar. Fördela fyllningen med en sked på ena sidan av köttskivorna och vik ihop
Det blev fylld panerad rödspätta till middag, med grönkål och vitlöksost och oj, vad gott det blev. Dessutom är rödspätta bland de godaste fiskar som finns, tycker jag och grönkål till, ja det blev bara så lyckat
Pocherad fylldrödspätta. Rulla den så hårt det går och fäst ihop med en tandpetare eller liknande. Lätt fiskrullarna i en traktörpanna, eller något kärl med höga kanter och täck nästan helt med vatten
Själv tycker jag att det är minst lika gott med blomkålspuré som med potatismos, men den åsikten delar inte Amanda, så därför gjorde jag halva formen med vardera
Innan jag startar dagen på riktigt tänkte jag lägga ut nästa rätt i söndagens meny, nämligen varmrätten som blev fylld fläskytterfilé som jag helstekte och serverade med potatisgratäng
Fäst med tandpetare och bryn filéerna runt om i en stekpanna med smör. Servera med ris och sallad. Skär ett snitt i filéerna och fyll varje filé med 2 salamiskivor och strimlad paprika
- Krydda med salt och peppar, alt. - Fyll zucchini och topp med riven ost. - Dela Zucchini i halvor och skär bort kärnan, inmaten (ta ej bort stjälken)
Så idag blev det ”Kyckling fylldmed chili och vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.