Fylld prosciuttolindad kycklingfilé
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 16-8 skivor Zeta Prosciutto Crudo
  • 1 Zeta Olivolja
  • 1150 g Zeta Feta
  • 18 Zeta soltorkade tomater finstrimlade
  • 11 kruka basilika, strimlade
  • 14 kycklingfiléer 6-8 skivor Zeta Prosciutto Crudo Zeta Olivolja 150 g Zeta Feta 8 Zeta soltorkade tomater finstrimlade 1 kruka basilika, strimladeSätt ugnen på 175 grader och börja med fyllningen. Smula ner fetaosten i en bunke, tillsätt soltorkade tomater och basilika och arbeta samman med en gaffel. Skär ett djupt snitt i varje kycklingfilé. Stoppa i fyllningen och rulla in filéerna i prosciutto. Lägg dem i en ugnsfast form, ringla över lite olivolja och sätt in i ugnen i ca 35 minuter tills kycklingen är genomstekt. Använd gärna en stektermometer, den ska visa 68 grader. Servera kycklingen uppskuren som på bilden tillsammans med ugnstekt potatis och/eller en bönsallad.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.